Moneybear

Om Moneybear

Vi hjälper dig att optimera både ditt företagande och ditt ägande

Med över 18 års erfarenhet i bagaget med att förvalta, planera och administrera företags och privatpersoners ekonomi och nästan lika många år inom drift av bolag som bl.a. VD, fondbolagschef, ekonomichef, finanschef, controller, revisor, entreprenör mm skapades idén med Moneybear, en tjänst anpassad för att göra livet enklare och lönsammare för enmansbolag.

De ekonomiska fördelarna med eget bolag är uppenbara men den administrativa belastningen och det ansvar som följer med bolaget kan ofta vara betungande. Moneybears tjänst för små bolag tar hand om allt från bokföring till finansiella
ägarplanering och förvaltning av kapital. Det är inom de två senare områdena Moneybear kan göra stor skillnad!

Att göra det lika enkelt som att vara anställd gör att Moneybears tjänst, ekonomiskt sett, är ett fantastiskt mycket bättre alternativ än de tjänster som finns för ”fakturera utan företag”.

Nuvarande kunder hos Moneybear är inom olika yrken, t.ex. IT-konsulter, Managementkonsulter, Läkare, Byggkonsulter, Organisationskonsulter, Tapetserare, Elektriker m.fl. Den gemensamma nämnaren är att alla är enmansbolag där bolaget bara är en paketering av personen och den kompetens och tjänst han/hon säljer.

Några av Moneybears kunder har utvecklats från att vara enmansbolag till att idag ha 5-15 anställda. Vi har i dessa fall anpassat vår tjänst men med vår digitala plattform går det att behålla enkelheten  i bokföring och administration.

“Det är skönt att nu kunna sluta leka företagare och istället bara fokusera på att tjäna pengar på det jag kan och vill istället, jag ägnar hellre min fritid åt fiske än att sköta all administration från mitt bolag”

KJELL 67 ÅR, PENSIONÄR MEN FULLT AKTIV I EGET BOLAG